Nika razkrila pravi razlog za carski rez

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Potem ko so marsikateri mediji pisali, da je Nika Veger drugega otroka rodila s carskim rezom zaradi popkovne kile, je vizažistka zdaj razkrila, kaj je bil resnični razlog za ta poseg.
Oglej si celoten članek

Po rojstvu druge hčerke so se v medijih pojavila pisanja, da je Nika novorojenčico Belo rodila s carskim rezom, ki naj bi bil posledica težav s popkovno kilo, a vizažistka pravi, da to ni bil pravi razlog. Ravno zaradi lažnih pisanj je kar na Facebooku pojasnila, zakaj so se odločili zanj.

"Belo sem tako kot Amalijo rodila z elektivnim (vnaprej dogovorjenim) carskim rezom zaradi visokega pritiska v očeh. Za takšen porod sem se odločila po priporočilu okulista. Postopek je potekal brez zapletov, v kranjski porodnišnici," je pojasnila. Visok očesni pritisk namreč lahko pripelje do odstopa mrežnice, kar lahko povzroči delno ali popolno izgubo vida, zato okulisti nosečnicam s takšnimi težavami svetujejo porod s carskim rezom.

Nika in njen partner Peter Poles več ne želita izdati, saj hočeta zasebno življenje obdržati zase. Sicer pa ima parček že petletno hčerko Amalijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.