Nika Urbas na Ibizi zapeljuje v rdečih kopalkah

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Zgovorna in poetična sodnica šova Zvezde plešejo je v kopalkah videti več kot odlično.
Oglej si celoten članek

Nika Urbas, modna strokovnjakinja in sodnica šova Zvezde plešejo, uživa in se sprošča na španskem otoku Ibiza. Tja se je odpravila po delovni in precej naporni pomladi. Zadnje tri mesece je bila namreč razpeta med Londonom, kjer živi, in Slovenijo, kamor se je vračala zaradi šova Zvezde plešejo. Poleg tega, da je bila ena od štirih sodnic šova, je v Londonu še vedno delala za blagovno znamko Timothy Oulton, kjer je zaposlena kot kreativna direktorica za modne dodatke.

Nika se je na vročo Ibizo odpravila z možem Matjažem Ambrožičem, glasbenim urednikom Vala202. Na svojem Instagramu je objavila nekaj fotografij, kjer je s ponosom pokazala tudi, kako zelo postavna je. Za letošnje poletje si je izbrala rdeče samostoječe kopalke, kopalke športnega modela v rumeni barvi in bikinke zeleno-modrega vzorca. A seveda Nika tudi na dopustu poskrbi, da je za sprehod po mestu urejena od glave do pet. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:38 30. Junij 2017.

    Ni poetična ampak patetična. In to posiljeno poziranje je tudi malce "out of date". Monroe is dead

  • 07:31 30. Junij 2017.

    Dobra je!<br />Uspešna, lepa in pogumna!

  • 07:23 30. Junij 2017.

    ????????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.