Nika Veger: "Všeč so mi bosanski brki"

Foto: Žurnal24 Peter Poles, tv voditelj in njegovo dekle Nika Veger Foto: Shutterstock brki
Najbolj in boste s “cankarjankami”, ki se podajo k umitim lasem in svežim oblačilom, vizažistka Nika Veger pa nam je zaupala, da so ji najbolj všeč brki v stilu osemdesetih let.
Oglej si celoten članek

Brki so pri nas trend zadnja tri leta, ta mesec so zaželjene vse oblike, glede na to, da smo v Sloveniji, pa se mi zdijo najprimernejši brki Ivana Cankarja, ki jih je dobro spromoviral smučarski krosist Filip Flisar,” pravi frizer Matjaž Šiška. “So najboljši sopotnik pravega moškega,” dodaja.

Vestno vihajte robove

Brke vam lahko uredijo v vsakem frizerskem salonu, za slog Ivana Cankarja pa se moramo potruditi kar sami in jim vsak dan vestno zavijati robove,” svetuje Šiška.

Bodite urejeni

Brki se množično nosijo na majicah, ogrlicah in na moje veselje spet končno tudi pod nosovi mladih,” je nad trendom navdušena vizašistka Nika Veger.

Vintage so “cankarjanke”, ki so jih posvojili predvsem hipsterji in jih nosijo k vsem trendnim kosom, Vegrovi pa so najbolj všeč bogate “bosanke” iz 80-ih. “Mislim pa, da so ne glede na stil brk, ki ga izbereš, najlepši modni dodatek k umitim lasem in minimalističnemu ali še bolje čistemu (dobesedno) slogu, pa čeprav so to le sveže oprane kavbojke in najljubša majica,” sklene.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.