Nika Zorjan na voditeljičino vprašanje: Niti slučajno nisem. Si nora!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Še voditeljici je bilo nerodno …
Oglej si celoten članek

Odštekana pevka Anabel, ki je po novem tudi voditeljica na Hitradiu Center, je dobila od svojih šefov precej neprijetno nalogo. Poklicati je morala pevko Niko Zorjan in jo vprašati, ali je noseča ali se je med karanteno samo zredila.  

"Eno nalogo imam, te vprašati eno neprijetno vprašanje. Vsaj zdi se mi, da je neprijetno, ampak to nalogo moram opraviti,“ je začela Anabel in našo pevko kar malo prestrašila: "A je zelo neprijetno? Zdaj me pa že malo strašiš.“

"Gledala sem tvoja družbena omrežja in videla, da si se v zadnjih mesecih zredila. Zdaj pa ne vem, ali si se le zredila ali si noseča,“ jo je nato kar naravnost vprašala novopečena voditeljica. 

"Niti slučajno nisem. Si nora! Upam, da še vsaj nekaj let ne. Če že, je ta druga stvar, karantena pa to,“ ji je odvrnila presenečena Nika, ki pa je vprašanje ni ujezilo. Razložila je, da ne ve, ali se je zredila, saj nima tehtnice. "Če sem že s kom noseča, potem sem s pico ali čokoladnim suflejem,“ je še dodala.

Na Joongli je vedno zabavno!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:29 27. Maj 2020.

    Barvana estradna koza,se predstavi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.