Nika Zorjan trpela kot še nikoli

Foto: Anže Petkovšek Predizbor EMA 2018 v studiu 1 TV Slovenija.
Foto: Anže Petkovšek Predizbor EMA 2018 v studiu 1 TV Slovenija.
Uboga Nika.
Oglej si celoten članek

Vse za glasbo, zagotovo velja za Niko Zorjan, ki je pretekli teden v nečloveških pogojih snemala videospot za pesem Uspavanka, ki jo je poslušalcem prvič predstavila na letošnji Emi. 

"Snemanje spota za Uspavanko je bil eden najhujših, kar sem jih doživela. Snemali smo v zapuščeni betonski vili v Radencih, in to pet ur. Zunaj je bilo le tri stopinje, znotraj pa še hujše. Bila sem oblečena v poletno obleko, bila sem na gugalnici, iz kamere je pihal hladen zrak, morala sem hoditi tudi bosa … vse me je bolelo od mrazu. Ne morem verjeti, kaj vse pevci delamo za videospote. Bilo je kot v grozljivki. Če ne zbolim, je moj imunski sistem res vrhunski in po mojem sploh umrla ne bom. Res je bilo katastrofalno, zvečer, ko sem bila že cela premražena, pa smo snemali še v kopališču," nam je zaupala Nika.

Videospot bo verjetno zunaj že prihodnji teden. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:41 14. Marec 2018.

    Lahko bi pa rekla "ne" in zahtevala kasnejše snemanje. Tako pa za slavo z glavo skozi zid.

  • 15:04 14. Marec 2018.

    Ja bogica ena ti.....

  • 08:37 14. Marec 2018.

    Sirota

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.