Nika Zorjan v bolečinah klicala reševalce

Foto: Joongla
Foto: Joongla
Pevka Nika Zorjan je za Joonglo razkrila, da ima migrene.
Oglej si celoten članek

Nika Zorjan, Ula Ložar in Lara Kadis so za Joonglo odgovarjale na vprašanja deklet. Beseda je nanesla na menstruacijo. Lara je povedala, da ima hude krče, Nika pa je dejala, da teh težav nima, ima pa močne glavobole.

S hudimi migrenami se je začela spopadati že kot otrok, pri rosnih enajstih letih. "Bruhala sem, ves čas hodila na injekcije. Res je bilo grozno. Najhujše je bilo, da mi v osnovni šoli niso verjeli. Šele, ko sem šla bruhat, so mi verjeli,“ je povedala. 

Migrene so se pri Niki nato začele pojavljati en dan pred in dva dni po menstruaciji. "Ne moreš nič, ležiš. Nisem ne pila ne jedla. Nazadnje sem morala klicati reševalce, ker ni bilo nikogar ob meni.“

Kako se je migren znebila, izveš v videu.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:38 11. April 2021.

    Pravijo važno, da dogaja! Pa tudi, če moraš z bolečino pozornost zbujati.

  • 18:41 11. April 2021.

    Pa kaj vi objavljate,pa koga boli k...c,kaj jo je bolelo,pa koga je klicala

  • 14:18 11. April 2021.

    Ona dobiva migrene, če se jo ne objavlja po medijih. Samopromocija, metoda preživetja, bednikov.!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.