Niki Kljun uspel še en veliki met

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Naša najuspešnejša plesalka Nika Kljun si je oder delila z Justinom Bieberjem.
Oglej si celoten članek

Nika Kljun, ki že več let uspešno dela v Los Angelesu, je v soboto nastopila s pevcem Justinom Bieberjem. "Danes je dan! Več kot hvaležna, da bom oder delila s tem umetnikom in drugimi čudovitimi plesalci na dogodku Wango Tango,” je lepotica pred nastopom zapisala na Facebooku.

Wango Tango je celodnevni koncert, ki ga vsako leto priredi losangeleški radio KiSS-FM. Letos je potekal v kalifornijskem Carsonu, Nika pa je z Bieberjem nastopila na glavnem odru.

Poleg Bieberjem so obiskovalci koncerta lahko videli tudi Davida Guetto, Jasona Derulo, Calvina Harrisa, Sio, Kanyeja Westa in druge.

Posnetek lahko vidite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.