"Nikoli nisem hotela biti kot Nicole Richie"

Foto: EPA
Foto: EPA
Igralka Jennifer Lawrence pravi, da obožuje ogljikove hidrate in tega je ni sram priznati. Dodala je, da si nikoli ni želela postave Nicole Richie, a ji kljub temu uspeva ohranjati zdravo podobo.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica filma Igre lakote: Arena smrti (The Hunger Games) je v nedavnem intervjuju razkrila, kako je bilo odraščati ob podobah anoreksičnih zvezdnic. "Ko sem bila stara 13 let, je bilo moderno, da si se pretvarjal, da imaš motnje hranjenja, samo zato, ker sta bili Lindsay Lohan in Nicole Richie anoreksični. Meni se je to zdelo noro, sama nikoli nisem hotela imeti take postave," je razložila Jennifer in dodala: "Doma sem nato mami razlagala, da v šoli nobena punca ne jé kruha. Jaz sem bila tista, ki je morala do konca pojesti vse hamburgerje."

Enaindvajsetletna igralka, ki je zvesta svojim oblinam, pravi, da ne razume mladih deklet, ki stremijo k suhi postavi. "Tako sem sita vseh teh deklet, ki so stalno na dietah. Mislim, da bi morale imeti boljše vzornike, ki bi poskrbeli za to, da bi se dobro počutile v svoji koži," je prepričana lepa Jennifer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.