"Nikoli nisem odvisna od partnerja"

Foto: Facebook Nives Orešnik Foto: Facebook Nives Orešnik Foto: Facebook Nives Orešnik Foto: Facebook Nives Orešnik Foto: Facebook Nives Orešnik Foto: Facebook Nives Orešnik Foto: Facebook Nives Orešnik
Misica Nives Orešnik ne hodi na zmenke, pa tudi nikoli ni odvisna od moškega.
Oglej si celoten članek

Nekdanja miss Slovenije Nives Orešnik že od nekdaj ni hodila na zmenke, vsaj ne na silo. "Ne hodim vse povprek na zmenke, ne izgubljam časa, če me moški ne zanimajo ali mi niso všeč. Na zmenke ne hodim z neznanci, ki me vabijo prek Facebooka in podobno. Vedno sem moškega našla v krogu istega interesa, hobijev in prijateljev," je pojasnila.

In kaj je za rjavolasko, ki je trenutno samska, idealen zmenek? "Nisem za to, da bi me moral fant nekam peljati, recimo na romantične večerje, in zapravljati veliko denarja. Za prvi zmenek je dovolj samo sprehod ali kava, nekaj preprostega. Kasneje, ko sem v zvezi, pa mi ustreza, če greva s fantom v kino ali na kakšen izlet. Pa lahko jaz peljem," je povedala v smehu.

Nives so všeč ambiciozni moški, ki imajo cilje, so delovni, spoštljivi in pozorni do ženske. Vendar ne pretirano. "Znam biti sama v življenju. Mi je pa tudi všeč, če imam partnerja, nikoli pa nisem od njega odvisna. Partner mi le polepša življenje, ne pa da brez njega ne bi mogla živeti," je še izdala miss.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.