Nikomur ni jasno, kako je Sanja Grohar to lahko skrivala tako dolgo

Foto: Blaž Vatovec
Foto: Blaž Vatovec
Sladko novico je očitno precej dolgo skrivala.
Oglej si celoten članek

Sanja Grohar je pred slabim mesecem, na svoj 39. rojstni dan, razkrila, da pričakuje drugega otroka. Tudi tokrat s soprogom Matejem pričakujeta fantka, njun prvorojenec Nicolai pa bo tako postal starejši brat.

Sanja kot spletna vplivnica od takrat na temo nosečnosti objavlja številne videe in ker je njen trebušček že precej velik, se tudi njeni sledilci sprašujejo, kako ji je lepo novico uspelo skrivati tako dolgo, saj se zdi, da je Sanja že precej visoko noseča. 

Nekdanja misica in pevka, ki je danes uspešna spletna vplivnica in podjetnica, se je na spletu soočala tudi z vprašanji na račun tega, da je noseča pri skoraj 40-ih, saj se veliko govori o tem, da pri nosečnicah, ki so stare več kot 35 let, pogosteje prihaja do različnih zapletov. A Sanja se s tem ne obremenjuje, saj se menda počuti odlično, kot je razbrati po njenih objavah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:58 12. Marec 2023.

    S.G je bila vedno huUuda bejba. Želim ji srečno materinstvo.

  • 15:18 12. Marec 2023.

    Brezvezno, neokusno, koga to sploh briga? Nimate boljših novic?

  • 14:43 12. Marec 2023.

    Torej zanosila je pri 38, ravnokar je bila 39 a v vašem članku je že skoraj 40😂. Kakšne imate haha!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.