Nina Badrić doživlja dramo, oboževalce prosi za pomoč

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Hrvaška pevka Nina Badrić pravi, da bo padla tožba.
Oglej si celoten članek

Hrvaška pevka Nina Badrić je slabe volje. Jezi se zaradi oglasa za tablete za hujšanje, saj jih nepridipravi promovirajo z njeno podobo in lažjo, da je z njihovo pomočjo izgubila 19 kilogramov.

Foto: Instagram nina badrić

"To bo lepa tožba, ki se je že vnaprej veselim. Vsem, ki so oglasu na žalost verjeli in nasedli, lahko rečem le, da se od tega maksimalno distanciram,“ pravi pevka, ki je na to še dodala: "To pišem le zato, ker na dan dobivam več sto sporočil žensk iz cele države, ki te tablete kupujejo. Žal mi je zanje, da so nasedle laži. S tem res nisem povezana.“ Pevka je oboževalce še prosila, naj se ji javijo vsi, ki so izdelek že kupili. "Ker je to že v rokah odvetnika, je pomembna vsaka informacija,“ je na družbenem omrežju še zapisala zvezdnica.

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:18 17. Januar 2020.

    Zdej pa začnite še denar zanjo nabirat pred Robbovim vodnjakom. Ni čudno, da nas imajo za Podalpske Hrvate. So Žurnal …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.