Foto: Nina in Ambrož v novo leto nista vstopila skupaj

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Še pred kratkim sta si ustvarjala skupni dom, kaj pa sedaj?
Oglej si celoten članek

Da se je najbolj svež resničnostni parček, Nina Radi in Ambrož Vahen, razšel, se je šušljalo že pred prazniki. Ambrož je novico o razhodu potrdil, Nina pa je povedala, da se njen dragi le šali z novinarji, da sta božič preživela skupaj in da sta, kljub občasnim nesoglasjem, še vedno par.

Foto: Instagram Ambrož Vahen

A očitno ne gre le za nedolžno šalo, sodeč po objavah na družbenih omrežjih, sta Nina in ambrož novo leto preživela ločeno, Ambrož pa se je na svojem profilu tudi večkrat pošalil iz tega, ne ne sme všečkati fotografij drugih punc. Je ravno to jabolko spora? "Seveda imava kdaj kakšno nesoglasje, ker Ambrož rad napiše kaj drugim dekletom. Da bi se za vedno razšla, pa ne drži," je Nina namreč razkrila 30. decembra. 

Foto: Instagram Ambrož Vahen

Foto: Instagram Ambrož Vahen

Golobčka sta se sicer spoznala to jesen, v resničnostnem šovu Kmetija. Že v šovu je prišlo do prvega spora, ko je Nino zmotilo Ambroževo prijateljevanje z Romano

Oba smo poklicali za komentar, a se ne oglašata. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:15 3. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 18:29 3. Januar 2022.

    Smo že kar utrujeni od teh samovšečnih fac. A nimate nobene pametne ideje???

  • 14:31 3. Januar 2022.

    Na instagramu nima nobene njene slike...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.