Nina iz Big Brotherja spremenila videz

Foto: Facebook nina golub Foto: Facebook nina golub Foto: Facebook nina golub
Nina Golub je svoje prijatelje na Facebooku presenetila s spremembo videza.
Oglej si celoten članek

Nine Golub iz Big Brotherja smo vajeni z daljšimi lasmi, ki pa se jih je očitno malo naveličala. "Svoji frizerki sem rekla, naj naredi pričesko, ki mi bo pristajala. Zadela je. S to frizuro se počutim še boj fenomenalno. Imam zelo goste lase, zato mi je bilo zelo vroče. Na kratko sem bila sicer postrižena že pred šestimi leti,“ je Nina razkrila za Žurnal24 in dodala, bo po dopustu spremenila še barvo las.

Nad krajšo pričesko pa ni navdušena le nekdanja tekmovalka omenjenega šova, ampak tudi njeni sledilci. Pozitivnih komentarjev in čestitk je kar deževalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.