Nina Morić prestrašila oboževalce

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvaška manekenka Nina Morić dobro prestrašila svoje oboževalce.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri se pretvarja, da je v nezavesti. "Pijača vedno premaga zlo. Vsaj nocoj je tako. Luigi Mario, nesi me v posteljo,“ je ob posnetku zapisala 39-letnica, ki je pozneje razložila, da se je le šalila in da je posnetek nastal v kopalnici njene babice.

To sicer ni prvič, da je Nina prestrašila ljudi okoli sebe in tudi javnost. Lepotica naj bi se po pisanju 24sata poskušala ubiti leta 2009 in aprila letos. Nina je razložila, da si aprila ni prerezala žil, kot so poročali, ampak se je zgrudila zaradi nizkega krvnega tlaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.