Nina očarala konzula

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nina Pušlar je v Mehiki spoznala slovenskega častnega konzula Danijela Muršca.
Oglej si celoten članek

Nina Pušlar se je na oddih odpravila v prelepo Mehiko, kljub temu pa na svoje oboževalce na Facebooku ni pozabila, saj jih je redno pitala z utrinki iz te čarobne dežele. Poleg sončnega zahoda in videa, ki ga je posnela na plaži, je objavila tudi fotografijo Danijela Muršca, slovenskega častnega konzula v Mehiki. "V čast mi je bilo spoznati slovenskega častnega konzula v Mehiki. Hvala za lep sprejem!“ se mu je lepotička zahvalila za snidenje, ki se ga je očitno razveselil tudi konzul. "Nina, spoznati tebe je bil privilegij. Verjamem, da se kmalu srečava. Vse dobro,“ je napisal pod njeno objavo.

Enega od Ninih prijateljev na Facebooku je ob pogledu na nasmejana obraza zaskrbelo, da bo Nina ostala kar v Mehiki, drugi pa je pripomnil, da sta "srčkan par".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.