Nina Pušlar: "To je pesem o trenutkih, za katere si želimo, da bi trajali večno“

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
V dneh, ko se še kako priležejo pozitivna sporočila, pošilja Nina Pušlar na radijske postaje nov singel in video 'Včeraj in za zmeraj'.
Oglej si celoten članek

"To je pesem o trenutkih, za katere si želimo, da bi trajali večno, pa naj bo to z ljubljeno osebo, otrokom, prijateljem ali katerokoli drugo osebo, ob kateri se počutimo tako, da si želimo, da ti občutki ne bi nikoli minili," pravi pevka in dodaja: "Kdor se zaveda njihove minljivosti, zna te trenutke še toliko bolj ceniti."

Pri videu je Nina spet združila moči z režiserko Tino Novak, sestavljen pa je kot kolaž črno-belih posnetkov, ki so nastali med snemanjem aktualnega albuma 'Nina', na lanskih koncertih ter njihovem zakulisju.

'Včeraj in za zmeraj' je sicer še ena izstopajoča pesem na že tako s hiti nabitem šestem studijskem albumu 'Nina', podpisuje pa ga avtorska ekipa Factory 11, v kateri so ob njej zbrani še Aleš Marjetič, Miha Gorše, Cherie Lucas, Jernej Kržič in Tadej Košir. V živo boste lahko Nini in njenemu odličnemu bendu že čez nekaj dni prisluhnili tudi na velikem koncertu v ljubljanski Cvetličarni (6. 3.) in nastopu v dvorani OŠ KD Kajuha v Šoštanju (8. 3.), s katerima bodozaznamovali letošnji dan žena.

Nina Pušlar sicer letos praznuje 15-letnico glasbene kariere, pripravlja še marsikaj zanimivega, predvsem pa želi ta jubilej deliti s pepevanjem s svojimi oboževalci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.