Nina Pušlar v novo leto samska

Foto: Žurnal24 Energična pevka je v novo leto vstopila samska. (Foto: Dejan Mijovič)
Potem ko se je dlje časa ugibalo, je zdaj pevka Nina Pušlar tudi potrdila. Razšla se je s svojim fantom.
Oglej si celoten članek

Pevka Nina Pušlar je bila s svojim fantom Matejem skupaj štiri leta, pred novim letom pa sta se odločila, da zvezo prekineta. Pevka nam je zaupala, da vzroka za razhod ne bo delila z javnostjo, je pa razkrila, da sta še vedno prijatelja in da se dobro razumeta. "Življenje gre naprej," je optimistična.

Na vprašanje, ali obstaja kakšna možnost, da se vseeno spet zbližata, je odgovorila, da sta zelo povezana in bosta to tudi ostala, kako bo v prihodnje, pa nikoli ne veš, je v smehu povedala rdečelaska.

Pred kratkim se je pevka preselila v svoje stanovanje v Ivančni Gorici, pravi pa, da je biti sam prav posebno doživetje.

Letošnje leto bo za pevko prav tako zelo delovno. Vso energijo bo vlagala v koncerte in nastope, želi in upa pa, da bo letošnje leto uspešno, da bo imela veliko dela in zraven tudi veliko užitkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.