Nina ves čas poje svojo pesem

Foto: Žurnal24 (Foto: Mimi Antolovič)
Nina Pušlar je nedavno na radijske postaje poslala skladbo Bilo lepo bi, s katero je nastopila na letošnji Emi. Skladba je nastajala tudi v Londonu, kjer je Nina doživela kar nekaj razburljivih trenutkov.
Oglej si celoten članek

Pesem Bilo lepo bi ni nastala po običajni poti. Ker se je za Emo precej mudilo, Nina pa je bila ravno takrat na glasbenem izobraževanju v Londonu, je morala melodijo vaditi kar v britanski prestolnici.

 

Skladbo je neštetokrat preposlušala, se učila melodije in pela ob njej. Demo vokal na glasbeno podlago je nastal kar v hotelski sobi, posnela pa ga je na prenosni snemalnik, ki ga vedno nosi s seboj.

"Pesem Bilo lepo bi mi je pri srcu, ker je zelo poslušljiva. Poslušam jo tudi večkrat zaporedoma, nič me ne zmoti in je dobra podlaga za razmišljanje. Moji prijatelji se včasih začudijo, ko jo podzavestno na ves glas pojem kar v avtu, meni pa je to zanimivo, ker pomeni, da mi je res všeč in je ne pojem samo zato, ker je moja. Upam, da bo radijskim poslušalcem prav tako všeč in si jo bodo prav tako čim večkrat zapeli. Tudi v avtu," je svoje vtise o skladbi strnila Nina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.