Nino Ošlak priznal nekaj, česar ni nihče pričakoval!

Foto: Jan Rozman
Foto: Jan Rozman
Nikoli si ne bi mislili, da se s to težavo spoprijema uspešni glasbenik.
Oglej si celoten članek

Nino Ošlak, akademski glasbenik, pevec in avtor se je v zadnjih letih podpisal že pod številne glasbene hite. Njegova zadnja uspešnica, Ko si z mano, se je v preteklem letu uvrstila tudi med največkrat predvajane slovenske skladbe. Zdaj nam je postregel s skladbo Za oba, zanjo posnel tudi videospot ter ga pred kratkim predstavil javnosti. A tukaj zadeva postane zanimiva. V videospotu si Nino med drugim z aparatom za striženje na kratko pristriže lase, kar je zanj, po njegovih besedah, predstavljalo nekaj nepredstavljivega. "Kot bi bil konec sveta," nam pove. Glede na to, da Nino do predstavitve spota za novo pesem ni želel ničesar razkriti, je skoraj celotno poletje svoje kratko pričesko skrival pred javnostjo. Celo na poroki je nastopil s slamnikom na glavi. "Glede na to, da smo spot snemali v začetku poletja in sem se imel tako ali tako namen malo ostriči, sem se sicer tolažil s tem, a vseeno je bil to precejšenj izziv. Nekje sem prebral, da se v laseh nabirajo stare zgodbe in z njimi povezane zamere, zato sem s tem simbolično pretrgal nekakšne vezi s preteklostjo," nam z nasmehom in z neko tolažbo v glasu zaupa.

Pri začasni tetovaži, ki jo Nino tudi razkrije v spotu, mu je tokrat na pomoč priskočila kar njegova 9 let mlajša sestra Kaja. "Glede na to, da ima Kaja resnično dobre ideje, je ljubiteljska umetnica in zelo rada slika ter ustvarja unikatne izdelke, so se tudi najine poti nekako začele križati." Zato niti ni presenetljivo, da je ravno Kaja avtorica novega Ninovega tatuja, pa čeprav zgolj začasnega. Nino pa jo je v zahvalo peljal na eno zelo dobro kosilo.

Na koncu nam Nino nepričakovano prizna nekaj, česar ne bi ravno pričakovali. "V videospotu tudi malo zaplešem, kar je bil tudi velik izziv, saj sem drugače kar hlod, kar se tiče plesa." Zato niti ni čudno, da je simpatična plesalka, s katero Nino v spotu zapleše, morala pretrpeti med vajami kar nekaj nerodnih korakov in posledično pohojenih nog med pripravo Nina za ples v spotu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.