"Nisem imel živčnega zloma"

Foto: Žurnal24 David Arquette Courteney Cox
Potem ko je v javnost prišla novica, da naj bi David Arquette zaradi ločitve od Courteney Cox doživel živčni zlom, je igralec pojasnil, da temu ni tako. Pravi, da ima le občasne težave z alkoholom.
Oglej si celoten članek

David Arquette je nedavno priznal, da svojo žalost zaradi propadlega zakona s Courteney Cox utaplja v alkoholu, hkrati pa so se pojavile govorice, da naj bi imel tudi živčni zlom. A 39-letni igralec zatrjuje, da je to izmišljotina medijev.

 

"Kar nekaj medijev je pisalo o tem, da sem imel živčni zlom. Zagotavljam vam, da ga nisem imel. Mislim, da so ljudje narobe razumeli šalo iz šova Howarda Sterna," je David pojasnil na svojem Twitter profilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.