Nissanov kombi prihodnosti

Foto: Žurnal24 Med vožnjo je prtljažnik pričvrščen v tovornem prostoru.
Visoki predstavniki Nissana so v evropskem Nissanovem oblikovalskem središču najavili visokoinovativni koncept malega komercialnega vozila, ki so ga poimenovali NV200.
Oglej si celoten članek
 
 

Lahka dostavna vozila imajo poseben namen, vendar pa ni treba, da je njihova oblika zaradi tega racionalna in hladna. Pri NV200 funkcija prerašča estetiko. Naš koncept je visokoučinkovit izdelek z dušo.

Širo Nakamura, višji podpredsednik in šef ustvarjalnega oddelka Nissan Motor Co.

 
Svetovna premiera štirikolesnika klasične oblike lahkih dostavnih vozil je najavljena za avtomobilski salon v Tokiu, ki bo na sporedu oktobra. Najbolj izpostavljen del vozila je prtljažnik, ki se izloči iz tovornega prostora vozila, ko je to parkirano. Medtem ko je funkcija "aktivirana", se raztovorjeni prtljažni prostor spremeni v mobilno pisarno, sovoznikov sedež pa se po zakrivljenem vodu obrne proti računalniku, ki se spusti pred sedež ob strani.

NV200 so s skupnimi močmi razvili v Nissanovem konstruktorskem središču na Japonskem in v Nissan Design Europe (NDE) v Londonu. Brez kakršnihkoli vnaprejšnjih zamisli o obliki NV200 je konstruktorska ekipa razvila radikalen in futurističen, a hkrati praktičen koncept.

Glede na to, da je tako z "mokrim" kot tudi suhim prtljažnikom za hranjenje potapljaške in fotografske opreme konceptni NV200 zasnovan za potrebe profesionalnih podvodnih fotografov, pa se lahko vozilo skroji po okusu kupcev z najrazličnejšimi interesi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.