Nives Orešnik v solzah

Foto: PlanetTV Exatlon Foto: PlanetTV Exatlon Foto: PlanetTV Exatlon Foto: PlanetTV Exatlon Foto: PlanetTV Exatlon Foto: PlanetTV Exatlon Foto: PlanetTV Exatlon Foto: PlanetTV Exatlon Foto: PlanetTV Exatlon
V včerajšnji oddaji so si tekmovalci Triglava na tekmi za bonus pridobili pet sekund prednosti pred tekmovalci modre ekipe Jadran na nocojšnji preizkušnji, kjer jih čaka spektakularen poligon imenovan Mesto Exatlon, ki navdušuje z zanimivo mestno kuliso in zelo atraktivnimi ovirami.
Oglej si celoten članek

Katarina Jerše je tekmo zaradi poškodbe izpustila, se je pa znova v boj vrnila Nives Orešnik, a je izgubila proti Sanji Novak, nato pa ni mogla skrivati solz zaradi bolečine.

Nives je sicer spregovorila tudi o zvezi z Lenartom.

 Tudi Alen Lamper se je na sinočnjem poligonu odlično odrezal in končno uspel premagati svojega velikega tekmeca Franka Bajca.

Luka Turk, ki velja za enega najmočnejših členov modre ekipe na poligonih in je nekakšni neformalni vodja ekipe Jadran, je v Exatlonu spregovoril o svoji življenjski poti. Razkril je, da je pred leti zaradi nenadzorovanih izbruhov jeze, ki so bili posledica potlačenih čustev, pristal celo pri psihiatru. Težave so se začele pojavljati, ko se je, medtem ko je bil na vojaški misiji v tujini, končala njegova ljubezenska zveza z zaročenko, na plano pa so ob tem privrela še potlačena čustva ob izgubi mame.

Priznal je, da je za težki življenjski izkušnji, tako z vojaške misije kot z zaročenko, hvaležen, saj sta vplivali na njegovo odločitev o tem, da se mora spremeniti. 

 Za obe ekipi je nocojšnja tekma nadvse pomembna, saj bo poražena ekipa morala dve svoji članici poslati v dvoboj za obstanek …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.