Nives ve, kako zapakirati svoje atribute

Foto: instagram
Foto: instagram
Kopalke komaj kos bogatemu oprsju znane sosede.
Oglej si celoten članek

Hrvaška starleta, pevka in manekenka Nives Celzijus je zagotovo je najbolj seksapilnih žensk na družabnih omrežjih. Lepotica redno objavlja različne utrinke iz svojega življenja, največ pozornosti pa pritegnejo njeni posnetki v kopalkah. Nazadnje je svoje bujno oprsje stlačila v seksi rdeče enodelne kopalke in požela val odobravanja.

A tudi Slovenci imamo lepotico z buhtečim dekoltejem. Poglejte, kako se je Barovka Ivona nastavljala soncu. Se tudi vam zdi, da je tale nedrček za vsaj dve številki premajhen?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.