Nizozemska kraljica žaluje za svojo 33-letno sestro

Foto: Profimedia
Deset mesecev po smrti ljubljenega očeta je nizozemska kraljica Maxima izgubila še mlajšo sestro Ines Zorreguieta.
Oglej si celoten članek

33-letnico so našli v njenem stanovanju. Ines je naredila samomor, poročajo mediji. Dvor se na tragični dogodek še ni odzval, se pa je oglasila nizozemska vlada, ki je za časnik De Volkskrant povedala, da je kraljica Maxima v šoku in globoko užaloščena.

Ines, ki je živela v Argentini in je delala za tamkajšnjo vlado, je sestri že dalj časa povzročala skrbi. Pred leti je imela bulimijo, leta 2013 pa je po živčnem zlomu za nekaj časa pristala na psihiatriji, kjer so ugotovili, da ima preganjavico in depresijo.

Foto: Profimedia kraljica maxima

Maxima, ki se je leta 2002 poročila z nizozemskim prestolonaslednikom Willemom Alexandrom, je odpovedala vse svoje obveznosti in je menda na poti v Buenos Aires.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.