Nizozemski nogometaš izgubil otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekdanje dekle nizozemskega nogometaša Rafaela van der Vaarta je v šestem mesecu nosečnosti izgubila otroka.
Oglej si celoten članek

Menedžer Sabie Boulahrouz, zdaj že nekdanje partnerke nizozemskega nogometaša Rafaela van der Vaarta, je potrdil, da je 37-letnica v šestem mesecu rodila mrtvega otroka.

Rafael in Sabia se poznata že več let, par pa sta postala leta 2013, ko se je nogometaš ločil od žene, znane voditeljice Sylvie Meis. Sabia je bila Sylviejina najboljša prijateljica in razlog, da se je par ločil.

Sabia in Rafael sta se razšla avgusta, kratek čas po razglasitvi, da je noseča. Temnolasko je konec zveze tako prizadel, da je kljub nosečnosti shujšala za 10 kilogramov.

Sabia in Rafael sta sicer že 2013 izgubila otroka, takrat v petem mesecu nosečnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.