Njegova hiba: "Od pasu navzdol"

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Enrique Iglesias se je v intervjuju za New York Post razgovoril o svojem "premoženju".
Oglej si celoten članek

Enrique Iglesias je novinarjem izdal več, kot bi si želeli. O tem, kako preživlja svoj prosti čas, odkar se je pred kratkim razšel z teniško igralko Anno Kournikovo, je izdal: "Če v bližini ni paparacev, se kopam gol. Več ne bom povedal, saj bi si s tem uničil kariero. Ni veliko za pokazati."

Kot da to ne bi bilo dovolj, je svoje "premoženje" ponovno omenil pri vprašanju, katere so njegove dobre in slabe lastnosti. "Moja največja pomanjkljivost je od pasu navzdol. Ne, oprostite, to ni moja najhujša pomanjkljivost, je pa malo ukrivljena," je potarnal pevec. Hja, očitno ga to res muči, da se mora takole izpovedovati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.