Njen trik za čiščenje športnih copat postal viralen

Foto: Profimedia Športni copati
Če si želite čistih in belih športnih copat, uporabite ta učinkovit trik.
Oglej si celoten članek

Vsi smo veseli, ko imamo nov par športnih copat. Tako dišečih, čistih, svetlih in polnih življenja.

Žal pa se predvsem platneni športni copati hitro umažejo in izgubijo svoj čar. Večina se jih s tem sprijazni, študentka Sarah pa se ni želela ločiti od bleščečega novega videza. Tako jih je očistila, fotografijo prej in potem pa dodala na svoj Twitter profil.

Fotografija je doživela velikanski odziv, zato je morala povedati tudi recept za takšen uspeh. Najprej je zmešala sodo bikarbono z detergentom v razmerju 1:1,5 in mešanico z zobno ščetko vtirala v športni copat. Nekaj časa je pustila, da deluje. Nato je vse skupaj sprala, oprala športne copate še v pralnem stroju, dodala še malce otroškega pudra in počakala, da so se posušili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.