Njena mama je umrla v tragičnih okoliščinah

Foto: FameFlynet Dannielyn Marshall Foto: FameFlynet Dannielyn Marshall Foto: FameFlynet Dannielyn Marshall, Larry Birkhead Foto: FameFlynet Dannielyn Marshall, Larry Birkhead Foto: FameFlynet Dannielyn Marshall, Larry Birkhead
7-letna Dannielynn Hope Marshall Birkhead, hčerka pokojne igralke Anne Nicole Smith in fotografa Larryja Birkheada, je že prava mala dama, ki je svoji mamici zelo podobna.
Oglej si celoten članek

Spomnimo. Anna Nicole Smith je umrla, ko je bila Dannielynn stara pet mesecev. Po igralkini smrti je izbruhnil boj za skrbništvo, in to med petimi moškimi. Poleg Birkheada so se javili Annin odvetnik Howard K. Stern, s katerim je nazadnje intimno prijateljevala, varnostnik Alexander Denk, Mark Hatten in princ Frédéric von Anhalt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.