Njena zadnjica ima skoraj 11 milijonov oboževalcev

Foto: Instagram
Foto: Instagram
To je nova Kim Kardashian.
Oglej si celoten članek

Jailyne Ojeda Ochoa je nova zvezda Instagrama. Zaslovela je z vročimi posnetki svojih oblin, še zlasti zadnjice, ki se lahko kosa z zadnjo platjo slavne Kim Kardashian.

22-letnica, ki ima postavo, ki spominja na peščeno uro, je bila najprej deležna kritik, češ da so njeni posnetki lažni. Niso ji namreč verjeli, da je njena zadnjica naravna, a zlobni jeziki so čez čas utihnili, tudi zato, ker je lepotica objavila fotografije iz najstniških let in dokazala, da je ima že od nekdaj tako okroglo zadnjo plat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:03 15. Januar 2020.

    Ogabno......

  • 11:44 15. Januar 2020.

    mMastar kaka zadnjica.. lahko krosko not prakiraš.. al pa ene 3 kolesa..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.