Njene obline so se vrnile

Foto: FameFlynet LeAnn Rimes Foto: FameFlynet LeAnn Rimes Foto: Flynet LeAnn Rimes Foto: FameFlynet LeAnn Rimes Foto: FameFlynet LeAnn Rimes
LeAnn Rimes je čustvene težave očitno premagala.
Oglej si celoten članek

Ko se je vsa Amerika zgražala nad pevko LeAnn Rimes, ki je manekenki Brandi Glanville speljala moža, je to na njej pustilo posledice.

Nekoč debelušna zvezdnica je hitro shujšala. Kot je pred časom izdala, je imela depresijo. "Zaradi stresa sem morala na zdravljenje. Bila sem depresivna, imela sem ogromno strahov in skrbi. Nisem vedela, kako naprej. Terapija mi je zelo pomagala,“ je povedala LeAnn.

Depresijo je očitno premagala, saj je sedaj videti mnogo bolje. Vrnile so se njene obline, kar ji zelo pristaja.

Tudi njen odnos z Eddiejem Cibrianom je vedno boljši, le z njegovo bivšo nikakor ne moreta pokopati bojne sekire. Lepotički se namreč še vedno javno obmetavata z žaljivkami, s čimer pa se LeAnn ne obremenjuje več. Vsaj videti je tako ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.