Njeni sotekmovalci opazili, kako vzdihuje ob seksi trenerju

Foto: Planet TV Sabina, The Biggest Loser
Ni se mogla zadržati.
Oglej si celoten članek

Sabina, članica modre ekipe, je opazila, kako zelo je Emina očitno navdušena nad trenerjem Janom. Ko so trenirali, se je Jan posvetil vsakemu posebej, tudi Emini. A Sabina je opazila, da Emina ob Janu spušča prav posebne zvoke.

Foto: Planet TV Emina, The Biggest Loser Emina je svoje navdušenje nad Janom pokazala tako po treningu, kot tudi na tehtanju. "Ko ne gre več, ko mi Jan reče, da grizem … Potem zaprem oči in vidim svoj cilj. Vidim, kaj bom lahko imela vitka, česar ne morem imeti debela," je po treningu povedala tekmovalka, med tehtanjem pa, da mu je hvaležna za vso pomoč in da ji brez njega ne bi uspelo.

No, njeno navdušenost nad trenerjem pa je opazila tudi Sabina. "Kar se tiče Emine in Jana, bi rekla, da ima Emina neko svojo taktiko. Dokler Jana ni, ona diha normalno, ko pa na trening pride Jan, začne Emina neke čudne zvoke spuščati … Kakor da bi bila v postelji," je v solzah v izjavi povedala Sabina in dodala, da se ji zdi, da si Emina želi vso trenerjevo pozornost: "On se posveti vsem enako, tako dekletom kot fantom, ampak ona hoče še malo več."

Ta teden je šov The Biggest Loser zapustila najstarejša tekmovalka Majda iz rdeče skupine. Med njo in Alešem, ki sta med rdečimi izgubila najmanj kilogramov, je moral izbrati Robi (ki je v rdeči skupini izgubil največ kilogramov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.