Njeni tetovaži se smeji pol sveta

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Bekah Milly je sedaj pokazala, kakšno tetovažo si je v resnici želela.
Oglej si celoten članek

TikTokerica Bekah Milley sedaj ni več zadovoljna s svojo tetovažo. Nekdo je namreč omenil, da prav nič ne spominja na deklico, ki objema angela varuha, ampak na žensko, ki ima obraz zakopan med ritnici … Od tega pogovora XXX-interpretacije svoje tetovaže preprosto ne more več odmisliti. 

Foto: TikTok Bekah Milly
Mnogi se mladenki smejijo, nekdo pa ji je predlagal, naj tetovažo dopolni oziroma predela. Bekah je tako na družbenih omrežjih začela natečaj, s katerim je sledilce pozvala, naj ji pošljejo ideje.

Foto: TikTok Bekah Milly

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:23 31. Avgust 2021.

    sem razmišljal , pa ne razumem, kaj ta slikca predstavlja ... prebutast

  • 15:18 31. Avgust 2021.

    te tetovaže so samo za idiote ... kogar srečam s kakšnokoli tetovažo, je zame bedak ... ne povem mu v …

  • 11:04 31. Avgust 2021.

    Budala

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.