Njeno telo ni s tega planeta

Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski
Najboljše fotografije leta z Instagram profila Emily Ratajkowski.
Oglej si celoten članek

Hvala, Robin Thick, da si svetu v svojem videospotu Blurred Lines predstavil manekenko Emily Ratajkowski. Verjamemo, da bi bili njeni nadnaravni (no, sicer ne pravimo, da na Emily ne bi bilo vse naravno) čari mnogim skriti, če je ti ne bi slekel pred kamero.


Emily O'Hara Ratajkowski je junija dopolnila 28 let. Rodila se je v Londonu, odraščala pa v San Diegu, kjer je že kot otrok dobivala manjše vloge.

Sicer pa je lepotica delala že za največje znamke sveta: Marc Jacobs, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Vercase, DKNY, Paco Rabanne …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:22 21. December 2019.

    tudi moje telo ni iz tega planeta..

  • 21:18 21. December 2019.

    In Photoshopa.

  • 16:55 21. December 2019.

    Seveda, ona je z Venere. Butlni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.