Njo sedaj poljublja Robert Pattinson

Foto: Profimedia robert pattinson, suki waterhouse Foto: Profimedia robert pattinson, suki waterhouse Foto: Profimedia robert pattinson, suki waterhouse Foto: Profimedia robert pattinson, suki waterhouse Foto: Profimedia robert pattinson, suki waterhouse Foto: Profimedia robert pattinson, suki waterhouse
Robert Pattinson se zabava v objemu te mlade lepotičke.
Oglej si celoten članek

Robert Pattinson je oko vrgel na manekenko in sedaj tudi igralko Suki Waterhouse, ki je po vsem svetu zaslovela pred nekaj leti, ko je bila v zvezi z Bradleyjem Cooperjem.

Rob ima srečo, saj mu je svetlolaska več kot očitno zelo naklonjena. Kot je povedal vir, pa igralec trenutno ne išče resne zveze. "Zabava se. Zvezo z glasbenico FKA Twigs je prebolel. Rad se zabava med odmori in s Suki se ima zelo lepo. Ne išče resne zveze, drži pa, da sta si zelo všeč.“

Mlada britanska zvezdnika so nedavno ujeli v Londonu, kjer sta skupaj obiskala kino, nato pa šla še na pijačo. "Zelo blizu sta si. Ves čas sta se dotikala in se pogostokrat tudi poljubila. Rob ji je izkazoval naklonjenost in jo objemal, Suki ga je držala za roko in jo večkrat poljubila. Videti je bilo, kot bi bila zaljubljena,“ je povedal očividec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.