No, pa se le zna smejati!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Victoria Beckham nas skoraj nikoli ne razveseli z nasmeškom, ko pa ji to končno uspe, je ta videti povsem nenaraven. Njen mož je zdaj dokazal, da se kljub temu zna smejati.
Oglej si celoten članek

Čedni nogometaš David Beckham je na svojem profilu na Facebooku objavil fotografijo svoje žene Victorie, ki je nasmejana do ušes, ob njej pa je zapisal: "Vidite, sem vam rekel, da se smeji."

Vse bolj priznana modna oblikovalka se v javnosti ob navzočnosti fotografov redko nasmeji, zakaj je temu tako, je priznala lani za revijo Harper's Bazaar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.