Nobene obleke ne nosi dvakrat

Foto: Žurnal24 Dolly Parton Foto: Žurnal24 Dolly Parton Foto: Žurnal24 Dolly Parton Foto: Žurnal24 Dolly Parton Foto: Žurnal24 Dolly Parton Foto: Žurnal24 Dolly Parton Foto: Žurnal24 Dolly Parton Foto: Žurnal24 Dolly Parton Foto: Žurnal24 Dolly Parton Foto: Žurnal24 Dolly Parton
Pevka Dolly Parton je razkrila skrivnost svoje bogate garderobe.
Oglej si celoten članek

Nekoč je slavna pevka in igralka Dolly Parton o svojem osebnem stilu izjavila, da je treba veliko denarja, da je videti tako poceni. Zdaj pa je priznala, da vsak kos oblačila nosi le enkrat.

Za revijo Q je 65-letnica povedala, da se na intervjujih nikoli ne pojavi v istih oblačilih ter da ničesar ne nosi dvakrat. "Ko preneham nositi bluzo, jo zavijem in zaklenem v omaro ter je nikoli več ne pogledam," je povedala.

Pevkino premoženje ocenjujejo na 115 milijonov evrov. Partonova ni razkrila podrobnosti, kje hrani vsa oblačila, po vsej verjetnosti pa jih ima v vseh osmih domovih po Ameriki.

Skoraj vsa njena oblačila so narejena posebej zanjo, ponosna pa je na svoje obilno oprsje. V galeriji si poglejte njena najbolj nenavadna oblačila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.