Noče na operacijo

Foto: Žurnal24 Michael in Tracy imata štiri otroke. (Foto: Reuters)
Zdravniki prepričujejo igralca Michaela J. Foxa, naj se čim prej odloči za novo operacijo na možganih.
Oglej si celoten članek

Priljubljeni igralec Michael J. Fox že od leta 1991 boleha za Parkinsonovo boleznijo. Leta 1998 so ga operirali na desni strani možganov, zdaj pa bi ga morali še na levi, a zvezdnik se za operacijo še ni odločil, čeprav ga zdravniki v to prepričujejo že lep čas.

V nekem intervjuju je Fox razložil, da se bo na kirurško mizo ulegel le, če mu zdravniki obljubijo, da se bo njegovo stanje po operaciji znatno izboljšalo. A viri blizu zvezdnika trdijo, da to ni edini razlog za njegovo oklevanje. "Zanj je na prvem mestu družina. Skrbi ga za ženo Tracy, ki bi morala otroke, če se mu kaj zgodi, vzgajati sama. Michael ve, da bi mu operacija lahko zelo pomagala, zaveda pa se tudi, da se mu stanje lahko poslabša. Operacija se lahko v najslabšem primeru konča s smrtjo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.