Nočitev stane več kot 65 tisoč evrov

Foto: Hotel President Wilson Predsoba Foto: Hotel President Wilson Spalnica Foto: Hotel President Wilson Klavir Foto: Hotel President Wilson Dnevna soba Foto: Hotel President Wilson Kopalnica Foto: Hotel President Wilson Kopalnica Foto: Hotel President Wilson Terasa Foto: Hotel President Wilson Biljard soba Foto: Hotel President Wilson Hotelski bar Foto: Hotel President Wilson Jedilnica v sobi Foto: Hotel President Wilson Zajtrk v hotelu
Želite preživeti noč v elitnem hotelu President Wilson v Ženevi? Za to izkušnjo vam bodo zaračunali 65 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Hotel je ob prečudovitem Ženevskem jezeru in je najdražji hotel na svetu. Hotelirji pravijo, da je vrtoglava cena hotelske sobe primerna, saj so v tej sobi začasno bivali Bill Gates, savdski kralj, Michael Douglas in Rihanna.

Nočitev v hotelskem stanovanju, ki obsega 12 sob in kopalnic, biljard, fitnes, klavir, teraso in privatno dvigalo – vse to na 1.680 kvadratnih metrih v osmem nadstropju znaša 65 tisoč evrov. Moramo pa omeniti, da v ceno nočitve ni zaračunan zajtrk. Zanj morajo gostje doplačati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.