Nočitev zastonj, če plačate pot

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nateg? Jupiter travel trdi, da anketirancem razložijo, da častijo le bivanje na eni od njihovih destinacij.
Oglej si celoten članek

"V Qlandii ima turistična agencija Jupiter promotorja, kvazi anketarja. Ta pristopi do tebe, vzame podatke, nato pa te pokličejo čez par dni, da si zadel potovanje in da pridi k njim, da si ga lahko sam izbereš. Ko prideš tja, ponavadi ti dajo termin v nedeljo, pa je slika jasna ... Častijo samo bivanje, pot pa moraš plačati sam. Vsota je skupaj več, kot če bi šel kam sam. Par Mariborčanov so že tako nategnili,“ je sporočil naš bralec.

"Bodočim strankam želimo omogočiti čim ugodnejšo potovanje"

"Že dve leti imamo določen sistem, s katerim želimo bodočim strankam omogočiti čim ugodnejše potovanje. Stranke res anketiramo in na koncu jim povemo, da občasno določene ankete tudi obdarimo z brezplačno namestitvijo na eni od naših destinacij. Vedno se govori le o brezplačnem bivanju. Stranka mora poravnati samo registracijsko pristojbino v višini 45 evrov. In prevoz,“ nam je razložil direktor družbe Jupiter travel Andrej Čopič in poudaril, da izbranim anketirancem ponujajo tako pakete, pri katerih morajo do destinacije potovati z njimi, kot tudi takšne, pri katerih stranke lahko potujejo v lastni režiji. "Prevoz do Egipta, Turčije in Tunisa morajo vzeti pri nas,“ je bil konkreten Čopič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.