Nočna mora: kopalke

Foto: Žurnal24 Letošnje poletje nezadovoljstvo z lastnim telesom zamenjajte s ponosno ženskostj
Je tudi vam načrt, kako boste to poletje svojo postavo končno spravile v red, spet padel v vodo? Ne obremenjujte se preveč, saj niste edini.
Oglej si celoten članek

S tovrstnimi načrti je namreč tako kot z novoletnimi obljubami – večinoma ostanejo le besede. Čas je, da se prenehate slepiti in poskušate iz položaja potegniti največ, kar se da.
 
Nove kopalke
Na plaži boste blestele od samozavesti, če boste zadovoljne v svojih novih kopalkah, ki vam zagotovo pristajajo bolje kot lanske. Če vam že ni uspelo preoblikovati postave, si vsaj privoščite nove kopalke, ki bodo poudarile vaše čare. Nikar se ne poskušajte stlačiti v premajhno številko, ker vas je sicer groza ob misli, da bi si kupile številko 40, temveč si omislite kopalke, ki so vam zares prav. V premajhnih kopalkah bo namreč še toliko bolj viden vsak gram maščobe preveč, zagotovo pa vam nihče ne bo preverjal številke na etiketi.

Nakit, rute in klobuki
Odvrzite predsodek, da je nakit na plaži samo za slavne, in se okrasite tudi v kopalkah. Bogata zapestnica, pisana ruta ali klobuk s širokim krajcem vam bodo pomagali čutiti lastno ženskost, tudi ko boste odvrgle vso svojo žensko kramo in ličila. Recept je namreč takšen: če se same dobro počutite v svoji koži, ste privlačne tudi za nasprotni spol, ne glede na to, kako popolno postavo imate. Pomembno je počutje, zato si pri premagovanju zadrege, ki jo ženski, nezadovoljni s svojim telesom, prinese razgaljeno telo, pomagajte z drobnimi ženskimi triki. Nekaterim je dovolj že to, da si okrasijo nohte ali spremenijo pričesko.

Izkoristite morje
Ne samo, da vas bo prijetno ohladilo, morje vam ponuja tudi odlično priložnost, da z malo truda pridete do hitrih in učinkovitih rezultatov. Se sprašujete, zakaj ste vedno, ko pridete iz bazena ali morja, strašansko lačni? Ker v vodi pokurite veliko več kalorij, kot se zavedate, saj je vsak gib veliko težji kot na suhem. Zato izkoristite morje in namesto namakanja pojdite vsaj nekoliko dlje od obale, tako da vsakič plavate vsaj deset minut, in videle boste, da bodo zadnji dan dopusta vaše noge veliko čvrstejše kot ob prihodu. Da o ritki niti ne govorim …

Sadje namesto sladoleda
Resda si je dopust brez sladoleda težko predstavljati, toda mlečni izdelki zelo radi "pristanejo" na stegnih, vključno s slastnim sladoledom. Če se že ne morete odpovedati tej ledeni sladici, vsaj omejite količino: ena kepica na dan in pika. Najbolje zvečer na sprehodu ob morju, s svojo ljubeznijo z roko v roki. Če vas čez dan mučijo skušnjave, si raje privoščite kakšen sladek sadež, ki bo zadovoljil vašo potrebo po sladkem, hkrati pa bo napojil vaše celice in vam pomagal preprečiti kopičenje poletnih zalog.

Foto: Žurnal24 Uživajte v svojem telesu
Naj se nočna mora spremeni v najlepše sanje: Sedite na plaži v novih kopalkah, okrašene s trendovsko veliko zapestnico in noro spetimi lasmi. Utrujene od plavanja, ki ste si ga ravnokar privoščile, uživate ob občutku oživelih mišic na telesu. Svojo lakoto pravkar tešite s sočno breskvijo, ko se v morje spravlja lepotica s prečudovitim telesom. Ker je prepričana, da jo vsi gledajo, nekoliko postoji le z gležnji v vodi, toda glej ga, vraga: ve ne čutite nobene zavisti in občutkov nezadovoljstva z lastnim telesom! Pravzaprav je sploh ne bi opazile, če ne bi mačo poleg nje glasno čofnil v morje. Ali ste opazile, da gleda vas in ne njo?!

Kolumnistka izraža lastno mnenje, ne mnenj uredništva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.