Nominiranci za nagrade revije People

Foto: Žurnal24 V letu 2008 smo si lahko na velikih platnih ogledali zadnjo dokončano vlogo Heat
Revija People je objavila seznam nominirancev za nagrado People's Choice Award. Med nominiranci prevladuje film Vitez teme, v katerem blesti Heath Ledger.
Oglej si celoten članek

Z nominacijami v najpomembnejših kategorijah se lahko pohvali film Vitez teme, zadnji v celoti dokončani film Heatha Ledgerja. Nominacije si je prislužil v kategorijah najljubši film, najljubša zasedba in najljubši dvojec.

Britney Spears, ki je občinstvo v Los Angelesu navdušila na Madonninem koncertu, je prejela nominacijo za najljubšo epizodno vlogo v nadaljevanki Kako sem spoznal vajino mamo. Britney, ki je slavila na MTV videonagradah in prejšnji teden v Liverpoolu, nadaljuje pohod na vrh.

Na prireditvi, ki jo bo 7. januarja vodila Queen Latifah, bodo podelili tudi nagrado v povsem novi kategoriji, poimenovani najljubši zvezdnik pod 35 leti. Z omenjeno kategorijo želijo proslaviti 35-letnico revije People in podelitve nagrad People's Choice Awards.

Veliko nagrad za veliko zvezd
Nagrade bodo podelili v več kot 35 kategorijah. Med nominiranci so še:
Najljubši film: Vitez teme, Indiana Jones in kraljestvo kristalne lobanje, Iron Man
Najljubši zvezdnik: Robert Downey jr., Harrison Ford, Will Smith
Najljubši glavni igralec: Christian Bale, Brad Pitt, Mark Wahlberg
Najljubša zvezdnica
: Angelina Jolie, Keira Knightley, Reese Witherspoon
Najljubša glavna igralka: Anne Hathaway, Kate Hudson, Queen Latifah
Najljubša TV drama: Na kraju zločina (CSI), Talenti v belem (Grey's Anatomy), Zdravnikova vest (House, M. D.) Najljubša TV komedija: Samantha Who?, Dva moža in pol (Two and a Half Men), Grda račka (Ugly Betty) Najljubši pevec: Chris Brown, Kenny Chesney, Brad Paisley
Najljubša pevka: Alicia Keys, Rihanna, Carrie Underwood
Najljubša skupina: Coldplay, Maroon 5, Rascal Flatts
Najljubši zvezdnik, star 35 let ali manj: Amy Adams, Drew Barrymore, Beyonce, Orlando Bloom, Chris Brown, Chace Crawford, Miley Cyrus, Leonardo DiCaprio, Zac Efron, America Ferrera, Ryan Gosling, Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Alicia Keys, Keira Knightley, John Krasinski, Shia LaBeouf, Blake Lively, John Mayer, Eva Mendes, Daniel Radcliffe, Rihanna, Taylor Swift, Justin Timberlake, Carrie Underwood, Usher, Milo Ventimiglia, Pete Wentz, Kanye West, Reese Witherspoon

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.