Nora in seksi Ibiza v Cirkusu

Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu Foto: Klemen Kopitar Nora in seksi Ibiza v Cirkusu
V dneh, ko se žurerski otok Ibiza zbuja v še eno party sezono, boste lahko vsaj delček tega norega vzdušja ujeli tudi Cirkusu. Začeli so sinoči, ko je za cirkuške gramofone stopil Jerome Isma-Ae, eden najbolj iskanih novodobnih progresivnih mojstrov.
Oglej si celoten članek

Jerome Isma-Ae je s sinoči v Cirkusu postregel z izborom glasbe, ki bo zaznamovala tudi poletje ob jadranskih plažah, za pristno doživetje balearskega vzdušja pa so poskrbele tudi plesalke v originalnih oblačilih z Ibize.

Če se vam je beli otok ta teden izmuznil, je popravni izpit že naslednji četrtek, 7. junija, ko v ljubljanski Cirkus prihaja Crazibiza, trenutno ena najbolj vročih produkcijskih in DJ-navez v house glasbi, ki ju podpirajo tako Beatport kot mojstri, kakršni so Deep Dish, Danny Tenaglia, Pete Tong, Roger Sanchez, Steve Lawler, Hernan Cattaneo in Sander Kleinenberg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.