Norčavi in razburkani Golobi

Foto: Žurnal24 Predstava traja 1 uro in 35 minut ter nima odmora. (Foto: MGL Ljubljana)
Ob 19.30 se v Mestnem gledališču ljubljanskem lahko nasmejete ob prvem deluTrilogije izginjanja nemškega dramatika Davida Gieselmanna z naslovom Golobi.
Oglej si celoten članek

Direktor Robert Bertrand (Gaber K. Trseglav), ki je naveličan poslovnega tempa in neinspirativnega družinskega okolja, načrtuje pobeg iz lastnega življenja, medtem ko njegova žena Gerlinde (Petra Veber Rojnik) s psihiatrovo pomočjo raziskuje svojo obsesijo z Ligurijo in italijanskim načinom življenja. Ko je njun sin Helmar (Jurij Drevenšek) sam doma, potrka na vrata mlada Nizozemka Silja (Tina Potočnik) in Helmar se, namesto v flirt, zaplete z njo v partijo skrebla. Robert izbere za naslednika na čelu podjetja duševno razrvanega kolega Holgerja (Gregor Gruden), ki je žrtev mobinga nižje rangirane Heidrun (Viktorija Bencik) in potrebuje zato psihiatrično pomoč. Psihiater Asendorf (Tomislav Tomšič), ki poleg Holgerja skrbi še za Gerlinde in Heidrun ter ima razmerje s Holgerjevo ženo Natalie (Tjaša Železnik), si v množici pacientov ne more več zapomniti razlik med njihovimi obrazi. Na branju oporoke izginulega Roberta se pojavi njegov skrivnostni polbrat François, za katerega še nikoli nihče ni slišal in ki je na pogled sumljivo podoben svojemu sorodniku …

Gre za norčavo komedijo zamenjav in preoblek, ki kljub sodobni vsebini po mehanizmu sledi klasičnim vzorcem situacijskih burk.

Cene vstopnic so od 8,20 do 15,10 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.