Nore diete naših estradnic

Foto: Mediaspeed.net Špela Grošelj Foto: Mediaspeed.net Maja Martina Merljak Foto: Mediaspeed.net Katarina Benček Foto: Mediaspeed.net Tjaša Kokalj
Štiri znane Slovenke so nam priznale, da njihove diete niso bile vedno zdrave. Preverite, kako so se lotile hujšanja.
Oglej si celoten članek

Špela Grošelj: "Najhujšo dieto sem imela pred valeto. Najbolj smešno pri tem pa je to, da sem bila takrat suha. Ko zdaj pogledam te fotografije, se sprašujem, kam sem hotela shujšati. Želela sem tehtati 45 kilogramov. Vsak dan sem tekla, pojedla pa sem le dva jogurta in dve jabolki. En dan je moja mama zaropotala, čisto je ponorela, vrgla krožnik na tla in me prisila, da sem spet začela jesti. Diete so se mi takrat tako zagabile, da nato kar lep čas nisem hujšala."

Maja Martina Merljak: "V resnici se nisem lotila nobene nore diete. Razen na začetku srednje šole, ko sem dva meseca jedla skoraj samo sadje in zelenjavo, vse ostalo sem zmanjšala na minimum. In telovadila po vsakem grižljaju. Potem se teh norosti nisem šla več. Mislim, jaz sem vedno kakšna kil'ca gor, pa kakšna dol. Sama tega nihanja ne pri sebi ne pri drugih ne opazim. Če bi se močno zredila, seveda bi. Tele kil'ce pa se mi ne zdijo niti omembe vredne."

Katarina Benček: "Ko sem nehala kaditi, sem se zredila za 10 kilogramov, zato sem se odločila za drastično hujšanje. Jedla sem minimalno, enkrat na dan, največkrat tuno. Nič nisem telovadila, tako sem se prehrenjevala en mesec in izgubila vse odvečne kilograme. Zdaj ne bi več počela česa takšnega, predvsem pa se ne bi rada spet toliko zredila (smeh)."

Tjaša Kokalj: "Ko sem bila stara 14 ali 15 let, so mi pri manekenski agenciji predlagali dieto, ki bi bila zelo učinkovita, ampak ko jo je pregledala moja mama, je ugotovila, da je zelo telesu škodljiva, zato tega nisem storila. Ne spomnim se, kakšna je bila ta dieta, vem pa, da bi morala v nekaj dneh izgubiti od 4 do 5 kilogramov, in vem, da je imela zelo majhen vnos kalorij."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    19:16 25. Julij 2012.

    tale grošljca je eno antipatično bitje...nek wanna be nekaj, a v bistvu nula...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.