Norma Korošec in Bernard Brščič postala starša

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Tako je ime sadu njune ljubezni.
Oglej si celoten članek

Konzervativna aktivistka Norma Korošec je postala mamica. S soustanoviteljem stranke DOM, Bernardom Brščičem, s katerim sta se poročila januarja letos, sta se razveselila sinčka. To je na Twitterju sporočil Bojan Požar. Otroku naj bi bilo ime Leonard.

Njuna ljubezen je dvignila veliko prahu, predvsem v Brščičevi stranki, kjer je tudi zaradi njune intimne zveze prišlo do napetosti. Odvetnica in soustanoviteljica stranke Domovinska liga Lucija Šikovec Ušaj je takrat razkol v stranki potrdila.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 36

  • 01:07 23. Junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu == H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • 18:02 22. Junij 2020.

    Ta dva sta tko grda,da bosta morala ta prvega otroka ubit!😂🤣😊

  • 16:26 22. Junij 2020.

    KARMA TVOJA BOLEZEN JE NEOZDRAVLIVA DOBRO DA NI NALEZLIVA.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.