North West označila za grdo

Foto: EPA
Foto: EPA
Pred njenimi šalami ni varen nihče.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram North West Prav nihče ni varen pred strupenim jezikom Joan Rivers, tudi sedemmesečna hčerka Kim Kardashian, ki si jo je Joan privoščila v svojem zadnjem stand up šovu, ne. Joan je na svojem nastopu v Saban teatru šokirala občinstvo, ko je sedemmesečno North West označila za grdo. "Ta otrok je grd. Nikoli še nisem videla šestmesečnega dojenčka, ki bi bil tako zelo potreben voskanja," se je nad obrvi male North spravila Joan, občinstvo pa se je ob tem krohotalo.

Od North so se mediji sicer obregnili že pred časom in Kim očitali, da hčerki voska obrvi, ona pa se je na to v šali odzvala: "Ali ljudje resnično mislijo, da bi že tako majhnemu otroku voskala obrvi? Dajte no, počakala bom vsaj, da dopolni dve leti in pol."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:37 21. Januar 2014.

    Za sarkazem še niste slišali?

  • 15:57 21. Januar 2014.

    Ona pa sploh nima odseva v ogledalu..!! ker je tko grda-splastificirnana, da se jo še lastni odsev sramuje..!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.