Norveški kralj v bolnišnici, že včeraj je bilo jasno, da nekaj ni v redu

Foto: Profimedia kralj harald Foto: Profimedia kralj harald
Že včeraj je bilo vsem jasno, da nekaj ni v redu.
Oglej si celoten članek

Norveška palača je sporočila, da so 83-letnega kralja Haralda prepeljali v bolnišnico v Oslu. "Njegovo veličanstvo, kralj Harald, je bil danes prepeljan v bolnišnico. Je na bolniškem dopustu. Prestolonaslednik prevzema vodenje državnega sveta,“ so zapisali v sporočilu za javnost. 

Kralj je še včeraj opravljal svoje dolžnosti. Očividci pravijo, da je bil videti šibek in tudi fotografije z dogodka govorijo podobno zgodbo. Kralju so morali pomagati na čoln in ladjo.

Kakšne težave ima kralj, ni znano. V bolnišnico je za nekaj dni moral tudi v začetku leta. Takrat je trpel za vrtoglavico.

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.