Norvežani vračajo denar

Foto: Žurnal24 "Banana ni bila dobra? Prinesite olupek in vrnemo vam denar."
Norveška veriga trgovin s hrano Coop je povlekla drzno potezo. "Če vam ni všeč naša hrana, dobite denar nazaj. Nič ne sprašujemo," so sporočili Norvežanom.
Oglej si celoten članek

Vodilni pri Coopu pravijo, da je konkurenca tako huda, da je treba biti izviren. Le tako lahko trgovci računajo na nove stranke. "Zaupamo strankam. Če ljudje z nečim niso zadovoljni, ne bomo postavljali vprašanj," so pojasnili. Obljubljajo, da bodo za vrnjeno hrano povrnili toliko denarja, kot so kupci zanjo plačali. Dodali so še, da sploh ni treba da je z živilom kaj narobe: "Ne bomo ugovarjali. Le prinesite živilo, embalažo ali račun."

Če bo imela lešnikova čokolada torej preveč ali premalo lešnikov, jagodni jogurt pa bo brez koščkov jagod, bodo razočarani kupco lahko svoj denar v Coopovih trgovinah zahtevali nazaj. V Coopu so opozorili le, da bodo "previdni pri tistih strankah, ki bodo vračale že popiti alkohol", kar koli naj bi že to bilo. Težav pa ne bo pri pasji in mačji hrani, praških, kozmetiki ... In cilj Coopa? Več strank, a med njimi le malo tistih, ki bodo vračali kupljeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.