Noseča Ana Pusovnik (Sanjski moški) se ne bo odpovedala erotičnemu poslu

Foto: osebni arhiv
Foto: osebni arhiv
Povedala, kaj bo z njenim erotičnim poslom v prihodnje.
Oglej si celoten članek

Nekdanja sanjska kandidatka Ana Pusovnik, ki se je pred kamerami borila za srce Gregorja Čeglaja, je nedavno razkrila veselo novico, da s partnerjem pričakujeta dojenčka. Ana je sicer ena naših najbolj znanih modelov na erotični spletni strani Only Fans in ima enega najbolj dobičkonosnih profilov v Sloveniji. 

Za zurnal24.si je razkrila, ali se bo s tovrstnim fotografiranjem ukvarjala tudi med nosečnostjo in po porodu. "Profil na Only Fansu bom imela še naprej, nosečniške fotografije so še lepše, saj mamice tudi na odprtih profilih objavljajo gole nosečniške fotografije. Moški so čudo in kdo ve, kaj nekateri delajo za ekranom ob takih fotografijah. Morda ima kdo tudi fetiš na nosečnice in se naslaja nad fotografijami, ki so jih mamice posnela povsem nedolžno. Tudi jaz ne vem, kaj delajo za ekranom ob mojih fotografijah, pa so lahko povsem oblečene. Po porodu pa bom videla, kako hitro bom prišla nazaj v formo. Zakaj pa ne," je za zurnal24.si povedala Pusovnikova. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:23 2. Januar 2023.

    Zdej ma priliko da gre švanger pornjake snemat.

  • 14:19 2. Januar 2023.

    Kako noseča? Pa partner? Če se je glihkar šla ene sanjske moške z enimi tretjimi modeli. Že po tem se …

  • 14:04 2. Januar 2023.

    Ja punči, delaj, delaj, da boš imela za preživetje na stara leta, ko boš sama.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.