Noseča Beyoncé obožuje banane s kečapom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Med nosečnostjo veliko žensk premamijo malce čudne gurmanske kombinacije in glasbena diva Beyoncé se v tem prav nič ne razlikuje od njih.
Oglej si celoten članek

Med tem ko sta bodoča starša Beyoncé in Jay-Z uživala na jahti v Italiji in na Hrvaškem, je vir razkril pevkine nenavadne gurmanske navade.

Medtem ko drugi na razkošni jahti, katere tedenski najem stane slabih 300 tisoč evrov, uživajo v srkanju penine in grizljanju jastoga, so šle pevki najbolj v slast banane, pomočene v kečap, sladki piškoti s kislimi kumaricami, kokosov sladoled, prelit z vročo čili omako, za zajtrk pa je uživala v rogljičkih, polnjenih s čokoladnimi rezinami. Vse te eksotične kombinacije je pevka zalivala z litri ingverjevega piva. Dober tek, Beyoncé!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.